ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Αγαπητοί επισκέπτες
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον σας για την επιχείρηση και τα προϊόντα μας. Η εταιρία  ΤΕΝΤΟΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΧΑΤΖΗΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ δραστηριοποιείται  στον χώρο των ειδών σκίασης από το 1974. Ιδρυτής της εταιρίας ο Κωνσταντίνος και η Άννα Χατζηελευθεριου με έδρα την πλατεία Μουσχουντη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης .
Βήμα –βήμα και με μεράκι για δημιουργία , η εταιρία κέρδισε την απολυτή εμπιστοσύνη των πελατών της . Το 1995 η εταιρία μεταφέρθηκε στο Ωραικοκαστρο Θεσσαλονίκης σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις ,όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα με στόχο την περεταίρω ανάπτυξη της .

Το μεράκι , η αγάπη της δημιουργίας αλλά και το βάρος της συνεχείας και της συνέπειας που κληρονόμησε  ο Γεώργιος Κ. Χατζηελευθεριου (Ηλεκτρονικός αυτοματισμών και εγκαταστάσεων) είναι αυτά που κάνουν την εταιρία  μέχρι και σήμερα να συνεχίζει με σκοπό  α) την ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ  β)  την ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ   γ)την ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ  προς όλους τους πελάτες της.
  Στα πλαίσια ανάπτυξης της εταιρίας, από το 2002 και για 5 χρόνια εξειδικευμένο προσωπικό πραγματοποίησε δεκάδες εκατοντάδες εγκαταστάσεις μικρών και μεγάλων φωτοβολταϊκών και αιολικών συστημάτων σε πόλεις χωρία και απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας, καθώς και πλήθος ενημερωτικών σεμιναρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό σχετικά με την τεχνολογία που αφορά τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (ΑΠΕ).  

 

Αποκομίζοντας μεγάλη εμπειρία και γνώση από τον κλάδο των ΑΠΕ τα προηγούμενα χρόνια ,η ΤΕΝΤΟΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΧΑΤΖΗΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ από τις αρχές του 2010 μετονομάστηκε σε  P-V ΤΕΝΤΟΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΧΑΤΖΗΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ και προστέθηκε ένας ακόμη κλάδος στις δραστηριότητες της. Εμπορία και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στοιχείων . Ο νέος κλάδος δραστηριοποιείτε με τις ενεργειακές ανάγκες των πελατών της  και αφορά τη μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά στοιχεία. Στο τμήμα φωτοβολταϊκών και συναφών ειδών θα βρείτε:

Φωτοβολταϊκούς συλλέκτες      Scoott solar,    KYOSERA,    BP   ,Solara.      Από 2 έως 300 WATTΜετατροπείς τάσεως (inverters)     SMA,    Studer.  Μικρής και μεγάλης ισχύος  Συσσωρευτές   BAE.     Από 60Αh έως 4500AhΡυθμιστές φόρτισης  PHOCOS Φορτιστές συσσωρευτών      MARC ELETTRONIKA.      Από 10 έως 160ΑΠροϊόντα  ECO//SUN.

Στο τμήμα των τεντών και των ειδών σκίασης θα βρείτε:Oλων των τύπων τέντες , καποτινες, ζελατίνες,  μπάρες , κασετίνες, αυτοματισμούς τεντών,  ηλεκτρικά μοτέρ,  ομπρέλες,  συστήματα σκίασης εσωτερικού χώρου  των εταιριών,  SATTLER, NYFAN ten cate,  paradise,  DAS,  CALBARI , LASTROS, SOMFY και άλλων επώνυμων εταιριών .

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην εταιρία μας εδώ και 36 χρόνια και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την άριστη ποιότητα των κατασκευών μας.
Είμαστε στη διάθεση σας για ότι χρειαστείτε.

                                       Με φιλικούς χαιρετισμούς 
                                       Γεώργιος Χατζηελευθεριου.

 

 
Copyright © 2008 TENTOMETALLIKI L.T.D. All rights reserved.      Powered by Softways S.A.

Θεσσαλονίκης 114

57013 - Ωραιόκαστρο 
Τηλ: 2310-697913
Fax: 2310-689818
Email:info@tentometalliki.gr